1 op 1 behandeling

In een 1 op 1 contact gaat 1 van ons samen met jouw opzoek naar punten/problemen waar jij tegen aan loopt en waar jij graag hulp bij zou willen.De keuze op welke manier dit het beste kan gebeuren wordt besproken in een voorgesprek en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur.

Zo kan je kiezen voor verschillende technieken:

Een Hypnomeditatie

Een hypnomeditatie is als een geleide-meditatie, alleen door het "hypno" gedeelte stelt het ons in staat om op een snelle manier heel diep te gaan. In deze diepe staat zijn wij veel ontvankelijker voor suggestie en creëren we een situatie waarin inzichten makkelijk te verkrijgen zijn en waar zelfs heling kan ontstaan.

Hypnotherapie

Tijdens een hypnose sessie wordt je in een staat gebracht van totale ontspanning en focus, "een beetje vreemd....maar wel lekker" zou je haast zeggen want het is net alsof je er volledig "bij" bent maar toch ook weer niet. Tijdens zo'n sessie maak jij dan contact met jou onbewuste, jou onbewuste heeft voor jou alle antwoorden want jouw onbewuste wordt niet gehinderd door allerlei geloofsovertuigingen en aangeleerde patronen, hét moment dus om antwoorden te vinden op vragen of oplossingen voor problemen waar je misschien al veel te lang mee rondloopt. (zie ook hoofdstuk Hypnotherapie voor meer info)


Emotiecode of IMS

Contact met je onderbewuste doormiddel van spiertesten 

De Emotie-Code is uitgevonden door
Dr. Bradley Nelson. Doormiddel van spiertesten vraag je aan het onderbewuste of er emotionele bagage is en of dit mag worden losgelaten.
Iedereen draagt wel iets van emotionele bagage met zich mee. De energie van intense emotionele gebeurtenis-sen wordt opgeslagen, ergens in het lichaam, en kan op den duur lichamelijke of geestelijke klachten gaan veroorzaken.              Ondanks dat dit een logisch gevolg is van een red middel van het moment, een moment dat de emoties té heftig waren om ze te verwerken.      Uiteindelijk willen al die energieën toch uit je systeem. En doormiddel van deze zeer eenvoudige methode kan dit.

Regressie

Tijdens een regressie ga je een probleem terug volgen naar het punt van ontstaan, op dit punt gaan we een verandering aanbrengen in het geheugen, hierdoor veranderd als het ware jouw respons op bepaalde triggers of herinneringen zodat ook in de tegenwoordige tijd jouw trigger of probleem verdwenen is. (zie ook hoofdstuk Hypnotherapie voor meer info)

Reiki

Een lichamelijke ontspanning en/of reset ervaren doormiddel van handoplegging of ook wel Reiki genoemd.

Reiki is een methode waarbij het zelfhelende vermogen wordt gestimuleerd, dit gebeurt via handoplegging, waar er via de handen van de gever vanuit de kosmos een universele helende energie wordt door-gegeven in het lichaam van de ontvanger. Dit werkt vaak zeer ontspannen en rustgevend. En zet daarmee het eigen helende vermogen in werking. 

Neem contact op via onderstaand bericht voor een vrijblijvende prijsopgave.

Een behandeling is incl. een voorgesprek, de behandeling en een nagesprek na 1 week. Dit laatste gesprek kan telefonisch of via zoom.Want ontwikkelen is soms best ingewikkeld