Energie, alles bestaat uit energie.
Alles is energie.
Energie is bedoelt om vrij te kunnen stromen, om te kunnen bewegen, om aan te trekken, af te stoten en om een ruimte en de daarbij horende omgeving tot iets persoonlijks te maken.
Het is belangrijk dat er frisse positieve energie de ruimte in kan. En de eventuele negatieve energie de ruimte weer makkelijk kan verlaten.

Ben jij wel eens ergens binnen gestapt en dat je denkt of eigenlijk voelt... zoiets van een rilling, een verkramping in je maag, een zwaar gevoel of oe dit voelt niet helemaal fijn?
Wist je dat dit niet altijd komt door de mensen die in die ruimte zijn of de gesprekken die er worden gevoerd maar dat dit ook kan komen door hoe en waar wat aan spullen staan, welke kleuren er zijn gebruikt en vooral hoe de onzichtbare energie door de ruimte wel of niet goed kan door stromen?
Als de energie wordt geblokkeerd door een groot object bij binnenkomst of dat er iets hangt, een onprettige foto of tekst die je als eerste ziet dan heeft dit invloed op de stroming van de energie en daarmee ook meteen op jou als bezoeker van de ruimte.

Als de ruimte goed is ingedeeld, voelt dit als een aangename plek. Een plek waar je graag bent, waar jij zelf positieve energie van krijgt, waar je tegelijker tijd je goed kan ontspannen, ideeën kan opdoen en je kan laten inspireren.
Waar je een soort warme deken gevoel van krijgt.

Planten zijn daarbij een hele belangrijke in het voorzien van positieve energie in een ruimte. Ze geven zuurstof, een voor ons letterlijke levensenergie. En brengen de natuur van buiten naar binnen in de ruimte.
Zorg jij goed voor je plantjes en hou jij je ruimte netjes opgeruimt en schoon dan zal dit invloed hebben op bijvoorbeeld de geld energie hoe die naar jou toe komt.
Zo zijn er nog meer dingen die je in je ruimte kan aanpassen waardoor de energetische energie vrij en fijn stroomt.

Wist jij dat kleur daar ook veel invloed op heeft en zelfs ook op je gehele zijn? Dat het ook iets over jou als persoon verteld en dat de energie die je bij je draagt ook in kleur kan worden uitgedrukt en door sommige mensen zelfs kan worden gezien (jouw aura)?
In je omgeving kan kleur ook invloed hebben op jou stemming en op de energie flow in een ruimte. Zo zegt kleur ook iets over of je wel of niet iets verwerkt hebt of dat je nog verdriet bij je draagt bijvoorbeeld.
Wit is beschermend en trekt positieve energie aan. Zwart stoot bijvoorbeeld negatieve energie af. Samen zijn ze dus mega sterk. Vandaar het prachtige Ying en Yang symbool.
Wil jij weten of jou thuis of werkruimte een goede energie flow heeft?
Ga je een nieuwe ruimte inrichten of een ruimte herinrichten en wil je graag het beste uit je ruimte halen maar weet je niet zo goed hoe en waar te beginnen? Welke kleuren je zal gaan gebruiken en wat naast de ruimte ook bij jou past?

Neem contact met ons op voor een consult waar wij je graag komen helpen om de energie fijn te laten stromen in jouw ruimte.
Dit kan door je te wijze op kleur gebruik, het verplaatsen van je meubels of het mee denken hoe jij je ruimte tot een fijne persoonlijke plek maakt waar de energie vrij kan door stromen.