Reactie plaatsen

Reacties

Heksenketel Heksenketel Eertjekoekepeertje
18 dagen geleden

Lief koppel, liefdevolle waardevolle en inspiratie en mooie producten en aanbiedingen en kwaliteit, 3x per jaar mag ik dit liefdevolle koppel zien en knuffelen en drummen ea

Leny
22 dagen geleden

Angelique en Frank beschrijven het maken van een sjamanendrum als een reis. Zo heb ik dat ook ervaren. Vanaf het moment van aanmelden tot na het volgen van de workshop zijn ze oprecht betrokken. Goede begeleiding door fijne mensen in een huiselijke sfeer met als resultaat een prachtige sjamanendrum. Voor mij heeft het iets in gang gezet. De drum trekt me en roept me... dit was pas het begin ❤️

Ingrid de Bie
2 maanden geleden

Lieve mensen wat ben ik jullie dankbaar voor de dag dat in mijn drum bij jullie gemaakt heb. Ik had er wat moed voor nodig maar door jullie gastvrijheid en inlevingsvermogen voelde ik me snel op mijn gemak en heb een prachtige drum gemaakt waar ik super trots op ben en wat ik nooit had kunnen bedenken… ik speel er zo fijn op🙏🏼zo dankbaar.💫

Karel Dijkers
2 maanden geleden

Ik heb enkele hypnose-sessies ondergaan bij Frank.
Behalve dat hij rust in mij kon herstellen is er ook oud zeer verwerkt.
Frank is een spirituele en ook gedreven man, zeer aanbevelenswaardig.
Ik ben erg blij met het resultaat.

Ellen
2 maanden geleden

Met Frank heb ik een innerlijke reis gemaakt. De aanleiding daarvoor was een concreet onderwerp waar ik in vast was gelopen. Frank begeleidde me vanuit een solide basis met een stappenplan en vulde dat aan met hetgeen hij intuïtief voelde dat nodig was. Hij was daarin fijngevoelig afgestemd op waar ik in het proces was. Het resultaat was dat ik wat onbewust was bewust kreeg, er beweging kwam in wat eerder vast zat en dat ik eind van de sessie een breder perspectief op het onderwerp had gekregen.

Sabine en Jonna
4 maanden geleden

Bedankt voor deze prachtige ervaring, precies op het juiste moment. Het was een geweldige dag samen met mijn dochter. Een heerlijke uitgebreide lunch gehad, 2 prachtige Drums gemaakt, samen genoten. En heel wat om ook nog na de workshop over na te denken en om na te genieten van de mooie drums. Samen zijn jullie een topteam met fijne prettige energie.

Irene V Drunen
4 maanden geleden

Lieve Frank en Angelique
Wat een mooie workshop heb ik bij jullie kunnen en mogen volgen. Een bijzondere en mooie ervaring met een mooie boodschap 🙏. Het was een gezellige dag met mooie mensen. En wat geniet ik van mijn mooie drum. Ze is er elke dag voor me 🥰. Veel succes met jullie mooie werk.

Lieve groetjes van Irene

Miranda
5 maanden geleden

Lieve Frank en Angelique,

Ik ben nog aan het nagenieten van een geweldige mooie dag gisteren.
Wat een fijne sfeer, en wat een bijzonder proces. Iets wat ik al lang wilde, en er nu ook echt is, mijn eigen drum, en wat vind ik haar mooi.
Bedankt voor de leerzame dag, gezelligheid, goede zorgen en jullie geduld.

Lieve groet

Miranda

Cecilia
5 maanden geleden

Het was een MAGISCHE dag bij Frank en Angelique! Zij hebben me kundig én liefdevol begeleid in mijn reis. Het maken van de drum is echt een heel proces dat al ver voor de workshop begon toen ik m’n keuze voor materialen al mocht maken. Tijdens de workshop mocht ik nog meer keuzes maken zoals kleuren, kralen, drumstok, handvat. Met de hulp en advies van Frank en Angelique bij elke stap heb ik nu een drum waar ik totaal verliefd op ben. Hun aftercare is ook heel fijn: instructies hoe de drum in te wijden en wat verder te doen om te verbinden met mijn ‘baby’. Morgen is het volle maan, baby, tijd voor inwijding! We gaan samen reizen in vrouwencirkels, rituelen en InnerEssence journeys. Yeayyy!

Wendy Timmermans
5 maanden geleden

Magic! Wat een fantastische reis mocht ik ervaren bij Frank en Angelique tijdens het maken van mijn drum. In hun liefdevolle en kundige aanwezigheid namen ze me stap voor stap mee in dit krachtige ritueel. De hypnomeditatie vooraf was prachtig en de daaropvolgende momenten waarop je intenties mocht zetten eveneens. Frank en Angelique zijn al snel onderdeel van de groep, helpen waar nodig en zijn niet teveel. De keuze in materialen is enorm! En hun oog voor detail maakt ook dat elke drum een plaatje wordt.
Ben reuzentrots op mijn mooie drum die mij mag ondersteunen tijdens de InnerEssence Journeys en vrouwencirkels. En stiekem……. sluit ik niet uit me nog een keer te laten onderdompelen in het maken van nog een prachtig krachtig kunstwerk bij Spirits of Fana