Rating: 4.75 sterren
4 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Miranda
7 dagen geleden

Lieve Frank en Angelique,

Ik ben nog aan het nagenieten van een geweldige mooie dag gisteren.
Wat een fijne sfeer, en wat een bijzonder proces. Iets wat ik al lang wilde, en er nu ook echt is, mijn eigen drum, en wat vind ik haar mooi.
Bedankt voor de leerzame dag, gezelligheid, goede zorgen en jullie geduld.

Lieve groet

Miranda

Cecilia
7 dagen geleden

Het was een MAGISCHE dag bij Frank en Angelique! Zij hebben me kundig én liefdevol begeleid in mijn reis. Het maken van de drum is echt een heel proces dat al ver voor de workshop begon toen ik m’n keuze voor materialen al mocht maken. Tijdens de workshop mocht ik nog meer keuzes maken zoals kleuren, kralen, drumstok, handvat. Met de hulp en advies van Frank en Angelique bij elke stap heb ik nu een drum waar ik totaal verliefd op ben. Hun aftercare is ook heel fijn: instructies hoe de drum in te wijden en wat verder te doen om te verbinden met mijn ‘baby’. Morgen is het volle maan, baby, tijd voor inwijding! We gaan samen reizen in vrouwencirkels, rituelen en InnerEssence journeys. Yeayyy!

Wendy Timmermans
7 dagen geleden

Magic! Wat een fantastische reis mocht ik ervaren bij Frank en Angelique tijdens het maken van mijn drum. In hun liefdevolle en kundige aanwezigheid namen ze me stap voor stap mee in dit krachtige ritueel. De hypnomeditatie vooraf was prachtig en de daaropvolgende momenten waarop je intenties mocht zetten eveneens. Frank en Angelique zijn al snel onderdeel van de groep, helpen waar nodig en zijn niet teveel. De keuze in materialen is enorm! En hun oog voor detail maakt ook dat elke drum een plaatje wordt.
Ben reuzentrots op mijn mooie drum die mij mag ondersteunen tijdens de InnerEssence Journeys en vrouwencirkels. En stiekem……. sluit ik niet uit me nog een keer te laten onderdompelen in het maken van nog een prachtig krachtig kunstwerk bij Spirits of Fana

richard houben
een maand geleden

Het was een hele fijne en persoonlijke ervaring om bij jullie een drum te bouwen. 🙏 ben er superblij mee en klinkt echt mooi. Aanrader 💪💫🌱

Patricia
een maand geleden

Dank jullie voor deze mooie nieuwe ontwikkelingen die ik mede namens jullie meemocht maken 🙏❤️

Inge van der Burgh
3 maanden geleden

Geweldig! Wat een fijne dag heb ik gehad, dankzij Frank en Angelique. Het was zo heerlijk om het hele proces mee te maken vanaf de huid wassen, frame oliën, gaatjes slaan in de huid, het rijgen van de koorden, het scheren van de huid, de drumstok maken, kortom zo'n mooi proces. En zo fijn begeleid door Angelique en Frank. Fijne gesprekken gevoerd ondertussen. Hartelijk dank hiervoor. Ik heb een super mooie Sjamanistische drum gemaakt en hij klinkt fantastisch...;-). Ik kijk uit naar een drumsessie met een groep mensen waar ik me graag bij aansluit.
Lieve groetjes, Inge

Linda
3 maanden geleden

Geen dag meer zonder deze drum!
De workshop waarbij we op 1 dag onze drum gingen maken, is bijna niet te omschrijven zo prachtig diepgaand. Het begint natuurlijk al met het uitzoeken Van de huid, van het type hout, en uiteraard de kralen en welke kleuren je wil inzetten. Het hele proces volgen Frank en Angelique je heel nauwgezet, met subtiele feedback waar ik ook weer van geleerd heb. Het is een persoonlijke ontwikkelingsreis. En nu kan ik geen dag meer zonder mijn drum. De drum maakt nu onderdeel uit van mijn ochtendroutine. En ‘s avonds ook al is het heel even, trommel ik er zachtjes op met mijn vingers. Angelique en Frank hebben ongelofelijk veel kennis, ervaring met mensen, en de vaardigheden om jou op een liefdevolle manier op je groeipunten te wijzen. Je gaat hier geen spijt van krijgen als je hier aan mee doet! Veel plezier en geniet van jouw persoonlijke ontdekkingsreis.

Peter Verheulen
3 maanden geleden

Een geweldige manier om een drum te maken.
Tijdens de workshop wordt je door deze fijne mensen stap voor stap geholpen.
De workshop is goed verzorgd en is zeker een aanrader

Carla
3 maanden geleden

Een drum maken, toen ik dat las wist ik direct ‘dat wil ik doen’.
Angelique en Frank faciliteren een dag om niet te vergeten. Heel veel dank daarvoor.
Het was een creatief proces ver buiten mijn comfortzone, des te mooier de ervaring. Nu kan ik elk moment van de dag naar mijn drum kijken en hem bespelen.
Serieus een onvergetelijke belevenis.

Bianca de Reuver
4 maanden geleden

In februari een hele leuke leerzame ontspannen dag gehad in Almere.

Workshop om mijn eigen drum te maken. In eerste instantie enkel en alleen omdat ik een drum altijd al heel mooi vind en het geluid en trilling wel iets magisch vind hebben.

Frank Knechten en zijn vrouw Angelique van Spirits Of Fana hebben deze dag tot in de puntjes verzorgd.

Ben helemaal in mijn element. Blij en trots op het resultaat🙏