SPIRAAL-LOOP

 

Een paar keer per jaar zullen wij het Spiraal die wij als Spirits of Fana hebben mogen ontvangen van Xandra gaan neer leggen. Zij heeft meerdere keren het Spiraal gebruikt en na een kort ziektebed heeft zij deze wereld verlaten maar ons het Spiraal gegeven zodat deze mag blijven bestaan. Wat een eer.  Met grootse dankbaarheid zullen wij dan ook deze met heel veel liefde blijven gebruiken.

 

Het Spiraal staat voor kosmische orde en goddelijke verhoudingen, het is een vorm die veel voorkomt in de natuur. Hierdoor word de vorm als heilig beschouwd en helpt het de mens in contact te komen met hogere sferen van bewustzijn. Het Spiraal staat hierdoor als een spiritueel symbool.
Het symboliseert de voortdurende cyclus van geboorte, groei, veroudering en vernieuwing. Binnen het lopen van het Spiraal kom je dan ook door het herhaaldelijk draaien van het lopen naar de kern tot een bepaalde connectie met je diepere zelf. Zo onderweg naar binnen is er ruimte om hier los te laten wat je achter je wilt laten; oude patronen die niet langer dienen. Zo maak je ruimte voor het nieuwe wat je graag wilt ontvangen.Tijdens het naar buiten lopen geef je ruimte voor deze nieuwe eigenschappen en intenties.


Het Spiraal geeft dus symbool aan het vernieuwen van jou zijn, diegene waar jij ruimte aan wilt geven.

Jou ware IK

Tijdens het lopen wordt je begeleid door Sjamanendrums en alle symbolic die in het Spiraal aanwezig is zullen je helpen om dieper in connectie te gaan.

Het Spiraal lopen is een heel mooi geschenk aan jezelf

 

Vanuit je kern jezelf ontdekken