Thuis komen

Welkom op de website van "Spirits of Fana".

Zoals je ziet hebben we deze pagina "thuis komen" genoemd. Thuis komen doe je namelijk niet alléén in het land waar je in woont als je terug komt van een reis, of in de plaats waar je woont, of in jouw eigen huis. Thuis komen doe je vooral ín jezelf, en als je dit eenmaal ervaren hebt dan zul je begrijpen hoe belangrijk dit is. Het is dé sleutel om in je eigen kracht te komen, dé sleutel naar nieuwe inzichten, naar verandering en naar bewustwording. Je zou kunnen zeggen dat dit de weg vrij maakt naar zelfontwikkeling.

Bij Spirits of Fana gebruiken we verschillende "tools" om die zelfontwikkeling vóór en mét jou in gang te kunnen zetten óf om je over een blokkade heen te helpen zodat je weer verder kunt. Dit doen we onder anderen door middel van bewust creatief bezig te zijn, gesprekken met je onderbewuste en ontspanning door inspanning. Misschien loop je dit pad al een tijdje maar wil je meer verdieping, ook dat is mogelijk, het enige dat belangrijk is, en dat geldt voor alles, is dat jij echt wilt, wij kunnen je alleen maar iets aanreiken, je zult zelf het werk moeten doen. 


De "tool" die wij graag inzetten binnen de creatieve therapie, is het maken van een sjamanendrum. Dit is een hele krachtige manier om een transformatie proces in gang te zetten. Net als de oude Sjamanen die zelf hun krachtstukken maakten. Tijdens het maken van deze voorwerpen, ankerden zij hier als het ware de intentie aan vast die zij op dat moment nodig hadden, begeleiding, bescherming, inzicht, moed, vertrouwen, compassie enz. 

Dus ben jij creatief ingesteld of misschien juist helemaal niet maar wil je wel graag je eigen drum maken dat symbool staat voor een fijn gevoel of diepere betekenis. Dát wat jou helpt herinneren waar jouw oorsprong ligt, datgene wat jou helpt om je te laten zien wie jij bent en waar je naartoe wilt in jou leven? Wij zijn heel creatief en willen jou daar graag bij helpen.

Je bent van harte welkom bij onze workshop; "Sjamanendrum bouwen" waar wij al aardig bekend om staan. Kijk onder dit hoofdstuk voor meer info en wees voorbereid om dit prachtige proces aan te gaan!


De drive voor ons om de drumbouw workshops te geven heeft te maken met de magie die ervan uit gaat. Het werken met energieën en frequenties is een magisch proces, zeker als je ziet waar dat toe in staat is. En voor ons komt er een eeuwenoude legende weer tot leven, een legende die als volgt gaat; 

"Als de drums van Atlantis weer klinken en de hartslag van moeder aarde vertegenwoordigen dan zal Atlantis weer herrijzen"           

Nou denken wij niet dat je dat zo letterlijk moet nemen maar hoe mooi zou het zijn als dat bewustzijn van toen weer terug komt? En hoe mooi is het dat er steeds meer mensen een drum willen en gaan bouwen? Dat er steeds meer mensen zijn die de magie van drumcirkels en spiraallopen kunnen en willen ervaren? 

Wij zijn Frank en Angelique en onder de naam "Spirits of Fana" bieden wij jou aan om een stukje met ons mee te reizen. 


Ruimte maken voor de authentieke, nieuwe jij