WERELDWIJD DRUMMEN

VOOR MOEDER AARDE OP 7 APRIL !! 

Wereldwijd gaat er op deze datum gedrumd worden. Onder de vleugels van "the global drum gathering".

Wij als Spirits of Fana organiseren onder dit concept die dag ook een drumcirkel in Almere-Haven aan het zwemstrandje.

WAT IS EEN DRUMCIRKEL? 

Simpel gezegd, iedereen gaat in een cirkel staan en bespeeld zijn of haar drum. Wat gebeurt er? Vanuit de chaos die in eerste instantie ontstaat, ontstaat een ritme, als vanzelf gaan alle drums en drummers met elkaar resoneren en ontstaat er een eenheid.

Wat is de bedoeling? De bedoeling is om een connectie te maken, onderling maar ook met alle elementen eromheen, de aarde, de lucht, het water en het gevoel dat staat voor het innerlijke vuur. Tijdens deze "global" is het de bedoeling om de resonantie zover te laten rijken dat alle drumcirkels van over de gehele wereld die connectie met elkaar gaan maken. Het grotere plaatje hiervan is om zo wereldwijd de trilling te verhogen om een hoger bewustzijn uit te nodigen.

De drumcirkel is vanuit een oude traditie een bijeenkomst waarin ritmes gespeeld worden op drums waarbij de groep in de vorm van een cirkel staan, meestal rond vuur of een vorm van een altaar waarbij de elementen worden afgebeeld. Een cirkel is een vorm die geen begin en geen einde heeft en hierdoor ontstaat er een eenheid en connectie binnen de gehele groep.

Door in het ritme van jouw hartslag te slaan op je drum en in verbinding te zijn met jezelf, de groep en de wereld kunnen zo gezamelijke intenties samen met de verhoogde energieën die ontstaan door de drums de wereld in gezonden worden. Zo onstaat er een levend ademend organisme, zoals de bedenker van de interactieve drumcirkels, Arthur Hull het noemde. 

WAAR GAAN WIJ DIT 7 APRIL DOEN? 

Aan het zwemstrandje bij de parkeerplaats te Almere haven aan de Strandweg vlak bij strandtent de Jutter!! 

HOE LAAT BEGINNEN WIJ ? 

Verzamelen om 11.00 uur, zodat we rond 11.15 uur kunnen beginnen met een meditatie om als groep te kunnen connecten. Om 11.33 uur is de tijd dat alle wereldwijde drumcirkels tegelijk gaan starten met drummen.

MISSIE VOOR DIE DAG

🌍 In energie verbinden met alle gecreëerde drumcirkels.

☄️Verbinden met de bron van moeder aarde.

🌊 Bewustzijn vergroten.

🔥Ons bestaan te vieren door samen plezier te maken.

🌿 Ter ere van de Schepper.

🥁Herinneren wie we werkelijk zijn.

⚡ Drum de wereld terug naar de natuur!

 

WAT NEEM JIJ MEE?

Neem vooral je Sjamanendrums, djembes, taiko, rattlesticks & of native flutes mee. Iets waar je evt. op kan zitten (stoeltje, krukje of een kleed) comfortabele kleding en een goed humeur 😊 Zo gaan we in verbinding, de energie over de wereld laten stromen!

UNITE! VERENIG!

Mocht Almere te verweg voor je zijn. Op de link hieronder is te zien waar in Nederland en verder in de wereld er allemaal nog meer een geregistreerde drumcirkel op 7 April wordt gehouden.

https://gdgmap.tiiny.site/